Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon! A WEBÁRUHÁZBAN REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS VÁSÁROLHAT!
Az Ön kosara üres!
Üdvözöljük a(z) Immunerősítés - Immunrendszer erősítés

Üdvözöljük az Alohamed oldalán.

Immune Assist 247 | Ingyenes kiszállítással! | Immunerősítés | Gyógygomba |

Immune Assist 247 |  Ingyenes kiszállítással! | Immunerősítés | Gyógygomba |
Immune Assist 247 |  Ingyenes kiszállítással! | Immunerősítés | Gyógygomba |
Cikkszám: Immun Assist
Jutalompont: 0
Készlet információ: 53
20,790 HUF Nettó ár: 16,370 HUF

 

Immune Assist 247

Az Immune Assist 247 szájon át alkalmazható szer, mely segít szinten tartani és fokozni az immunrendszer működését felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Különböző fajtájú gyógygombák poliszacharid kivonatának heterogén elegye.

Az Immune Assist 247 epigallokatechin gallátot is tartalmaz (EGCG), amely antioxidáns és vírusölő hatású polifenol összetevő (a vírusok sejtekhez történő kapcsolódását gátolja), melyet zöldteából (Camelia sinensis) vonnak ki és „full-spektrum” Cordyceps sinensis-t is, mely a nukleotidokkal megegyező, vírusölő hatású természetes forrás.

Az Immune Assist 247-ben található poliszacharidok szerkezete:

  • sok monomeres, magas molekulasúlyú B-glükán, mely egyenes és magasrendű szerkezeti egységű, elágazó láncú (jobbra tekeredő dupla és tripla spirál) 1-3, 1-4, és 1-6 B-glükózból áll

  • glükoprotein (polipeptidekhez vagy fehérjéhez kapcsolódó B-glükán)

A 800 mg-os tabletták szerkezete lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok hosszantartó hatást válstanak ki.

ÚTMUTATÁS ÉS HATÁSMECHANIZMUS

Az Immune Assist 247 nagy hatású étrendkiegészítő. Tanulmányozott és elismert hatásmechanizmusa az immunrendszer sejtjeire ható poliszacharidok és proteoglikánok tevékenységének köszönhető. Az előbb említett poliszacharidok és proteoglikánok felélénkítik az immunrendszert a nem specifikus immunrendszer erősítése és modulációja által. Tudományos kutatások bebizonyították, hogy a poliszacharidok bevitele fokozza a makrofágok tevékenységét, az antigén prezentációt és a Natural Killer sejt működését, ami pedig a CD4 (T helper sejt) limfociták működését és számát emeli, a CD8 (T suppressor) sejtekét, valamint a B limfocitákét. Ez a tevékenység a B-glükánok és a glükoproteinek CR3 komplement receptorhoz való kapcsolódása révén valósul meg.

Az epigallokatechin-gallát (EGCG) antioxidáns és vírusölő. Elsősorban a HIV vírusra vonatkozó tanulmányok során sikerült bebizonyítani, hogy tevékenysége összefüggésben van azzal a ténnyel, hogy ez a molekula kapcsolódik a T helper limfociták felületén lokalizált CD4 receptorhoz; az EGCG receptorhoz való kapcsolódása felveszi a harcot a vírusos kapcsolattal, de nagyobb affinitással. Úgy tűnik, hogy a receptor erőteljesen magához vonzza az EGCG-t és amint létrejött a kapcsolat, a foglalt receptor nem elérhető többé a vírus számára. Ez együtt jár azzal, hogy a vírus nem tud bejutni a sejtbe és közvetetten redukálja a megismétlés lehetőségét valamint a vírusos támadást.

A Cordyceps sinensis „full-spectrum” magas poliszacharid és glükoprotein tartalmának köszönhetően egyrészt immunmoduláns hatást vált ki, másrészt általában gátolja a vírusos és mikrobás fertőzéseket a nukleotidokhoz hasonlónak nevezett különleges molekulák egyedi összetételének köszönhetően (különösképpen a 3’deoxyadenosine vagy cordycepin és egyéb, 3-as pozíciójú dezoxi nukleotidokhoz hasonlók). Ezek a módosított nukleotidok képesek fellépni a vírusos és mikrobás fertőzésekkel szemben, úgy hogy megszakítják a DNS vagy az RNS molekulalánc szintézisét a replikációs folyamatok és a reverz transzkripció közben (a retrovírus – RNS vírusnak van egy különleges enzimje, amit inverz transzkriptáznak neveznek és lehetővé teszi DNS képzését akár az RNS-ből is).

Ezeknek a módosított nukleotidoknak a szerkezete nagyon hasonlít néhány vírusölő gyógyszer szerkezetéhez, de éppen a szerkezetük miatt, a gyógyszermolekuláktól eltérően, nagyon alacsony a mérgező anyag tartalmuk.

ÚTMUTATÁS

Az Immune Assist 247 akár hosszú időn át is alkalmazható táplálékkiegészítő az immunrendszer erősítésére, fokozására és mindenekelőtt a szervezet támogatására mikrobás és vírusos fertőzések esetén. Az Immune Assist 247 a benne található hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül hasznos minden olyan esetben, amikor az immunrendszer valamilyen módon legyengül.

MELLÉKHATÁSOK ÉS ELLENJAVALLAT

Az Immune Assist 247 2000 óta található meg az amerikai piacon és eddigi szedése során nincs tapasztalat a mellékhatásokat, illetve az allergiás reakciókat illetően. Mind a felnőttek, mind a gyerekek teljes biztonsággal szedhetik.

Szedése nem ajánlott gombák vagy zöldteával szembeni allergia esetén.

HASZNÁLATRA VONATKOZÓ ELŐVIGYÁZATOSSÁG

Az Immune Assist 247 használata csökkentheti a vércukorszintet hiperglikémiás vagy II. típusú diabéteszes betegeknél. Mindez a magas poliszacharidtartalomnak köszönhető (B-glükán és glükoprotein), mely hozzájárul a cukrok bélben történő felszívódásának csökkenéséhez.

Nincs tapasztalat más gyógyszerekkel történő kölcsönhatásra.

HASZNÁLAT TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS ESETÉN

NEM ellenőrzött a termék használatának biztonságossága terhesség és szoptatás ideje alatt; használata tehát elővigyázatosságot igényel és esetleges bevitele orvosi ellenőrzés mellett ajánlott.

ADAGOLÁS ÉS SZEDÉS

Az Immune Assist 247 ajánlott adagja napi 3-4 kapszula, de szükség esetén emelhetjük az adagot egészen napi 9-12 kapszuláig. Felszívódása és hatékonysága C-vitamin egyidejű szedése mellett nő, ami a poliszacharidok bélben történő felszívódását segíti.

Antibiotikumos kezelés esetén az Immune Assist 247 egyidejűleg alkalmazható, de ilyenkor is javasolt további két hétig még szedni.

Megelőzés esetén és gyerekeknek 6 éves kor alatt 1-2 tabletta az ajánlott napi adag.

A lassú hatóanyag kibocsátású formula lehetővé teszi, hogy egyszerre vegyük be a kapszulákat, kényelmesebbé téve így alkalmazását.

Az Immune Assist 247 kiszerelése 90 db, egyenként 800 mg lassú hatóanyag kibocsátású kapszula.

TÚLADAGOLÁS

Az Immune Assist 247 túladagolása esetén fennálló mellékhatásokra vonatkozóan nincs tapasztalat. Szedésének biztonságosságát az ajánlott dózis 1000-szeresével tesztelték és semmiféle mérgezést nem tapasztaltak.

FIGYELMEZTETÉS

Az Immune Assist 247 étrendkiegészítő, ezért súlyos betegségek esetén immunmoduláns kezelésként ajánlatos alkalmazni, mely az egyéb, hagyományos terápiák hatékonyságát növeli és fokozza, nem pedig egyedüli terápiás gyógykezelésként.

Az Immune Assist 247 nem alternatív terápia.

 

 

Kiszerelés:

90tablettát tartalmazó HDPE palack. 3 tabletta bevétele ajánlott minden nap. A csomagolás mindegyikén a javasolt havi felhasználás feltüntetésre került.

Aktív összetevők:

• Agaricus blazei - 58.5% Beta-Glucans (1-6, D-Beta Glucan)
• Cordyceps származék - 30% Beta-Glucans (plusz Deoxyadenosine and egyéb nucleosides)
• Maitake (Grifola frondosa) - 28% Beta-Glucans (Proteint tartalmaz, amelyet Dr. Nanba eredeti receptje alapján állítottak össze)
• Shiitake (Lentinus edodes) - 40 % Beta-Glucant ( Lentinan és Alpha-Glucan KS-2-t tartalmaz)
• Coriolus versicolor - 40% Beta-Glucans ( polysaccharides P and K poliszaharidokat tartalmaz)
• Reishi (Ganoderma lucidum) - 40% Beta-Glucans (1-3,{8} 1-6 D- Beta Glucan, és Triterpenoids)
• Hybrid Cordyceps HEAA
• EGCG zöld tea kivonat

Az immun Assist egy olyan új termék a piacon, amely lehetőséget ad a HIV fertőzés gyógyítására, sőt a termék alkalmazásával az előrehaladott stádiumú HIV vírus kezelése is lehetséges. Az Immune Assist 247-et a Hawaiin található mau-i Aloha Gyógyszerintézet állította elő. A termék Beta glucant és egyéb poliszaccharid immunstimuláló összetevőket tartalmaz, amelyeket a különböző gyógyhatású gombafajtákból, illetve a zöld tea egy nagyon ritka egyvelegéből állítottak össze. Ezt az összetételt számos,-HIV fertőzött betegen történő- klinikai kísérlet előzte meg. Kiemelkedő eredményeket mutat a HIV fertőzés gyógyításában, sőt a termék használatával az előrehaladott stádiumú HIV vírus kezelése is lehetséges.
Az Immun-Assist 247 terméknek az előfutára a rákgyógyításban már kb. 5 éve ismert világszerte kapható Immun-Assist 247 Critical Care.
"Teljesen váratlan eredményt kaptunk egy HIV fertőzött páciens kezelésekor, az Immun-assist használatának köszönhetően"- nyilatkozta az Aloha Gyógyszerintézet igazgatója, John Holliday. "Észrevehető volt, hogy amikor a fertőzött beteg szedte az Immun-assist 247-et a rákos betegségek kezelésekor a páciens HIV képe/eredménye ugrásszerűen javul

100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált.


Immunerősítés felső fokon.