Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon! A WEBÁRUHÁZBAN REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS VÁSÁROLHAT!
Az Ön kosara üres!
Üdvözöljük a(z) Immunerősítés - Immunrendszer erősítés

Üdvözöljük az Alohamed oldalán.

Öregedés ellenesség, immunitás

Tudja, hogy hogyan függ össze az öregedés ellenesség és az immunitás?

Hogyan maradjunk fiatalok, és hogyan ne betegedjünk meg soha többet?
Annak érdekében, hogy fiatalom és jó kondícióban lévők maradjunk, amilyen sokáig csak lehet, meg kell tanulnunk hogyan, lehet visszafordítani az öregedés hatásait. Az teljesen világos, hogy ha az immunrendszer ép, sem az AIDS sem a rák, sem pedig bármilyen látens betegség nem fejlődhet a
szervezetben.

Ahogy öregszünk, a létfontosságú szervek működése csökkenni kezd. Bármely betegség a kor előrehaladtával még betegebbé tehet minket és egyéb más betegségekhez, vezethetnek. Nem számít, hogy milyen kórtól szenved, a legnagyobb probléma a gyulladás. A gyulladás egy természetes és egészséges folyamat. Ha szükséges, a gyulladás előnyös, de abban az esetben, ha krónikus szörnyen káros. A krónikus gyulladás következménye, hogy felszabadulnak a szervezetben lévő szabad gyökök, amelyek vérbőséget okozna és károsítják a DNS-t, amely klönböző betegségekhez, úgy mint pl.: szívbetegséghez, rák,-és cukorbetegséghez, csontritkuláshoz, ízületi gyulladáshoz, vagy akár allergiához, Alzheimer kórhoz és autóimmun betegségekhez vezethet. Az összefüggés a gyulladás a depresszió és a szívbetegség között néhány kutatót arra ösztönzött, hogy felállítsa azt a teóriát, amely szerint a gyulladás lehet az összekötő e két betegség között: a depresszió szívbetegséghez vezethet, és a szívbetegség gyakran vezethet depresszióhoz.

A gyulladás megelőzésének és visszafordításának megtanulásával megtanulhatjuk, hogy maradhatunk fiatalok és egészségesek. Megállapítást nyert, hogy az öregedés összefügg az immunitással, és ez részben kapcsolódik a T-limfociták funkció vesztésével. Az immunrendszer a "betolakodók", mint pl.: a baktériumok, vírusok gombák, és paraziták ellen harcol. Sőt, az immunrendszer védekező funkció megelőzi a rák kialakulását, különösen idős korban. Habár a túlzottan aktív vagy túlzottan kiegyensúlyozatlan immunrendszer allergiás megbetegedéshez, vagy autóimmun betegséghez vezethet. A felépített és kiegyensúlyozott immunrendszerhez elengedhetetlen az egészség megőrzése.

ATP - "életenergia" molekula

Lényegében az energia a napból érkezik, de az emberek nem képesek a metabolikus folyamatok direkt átalakítására. Ezért függünk a napenergia fotoszintézis szénhidrát átalakítástól. A katabolikus anyagcsere, a szénhidrát átalakul az ATP energia használatává. Ez az élet minden formájának fő energia hordozója. Becslések szerint az ATP az összes sejtenergia 95%-a az egész testben. Azonnal egyértelmű, hogy az ATP –nek folyamatosan és hatékonyan biztosítania kell a folyamatos energiaellátást. Ezért nem meglepő, hogy ha az energiatermelő anyagok (mint pl.: oxigén és vér szállító tápanyagok) megszakítás lép fel (úgy mint szívroham, vagy sztrók), a szabad gyökök az ATP termelésben kárt okoznak. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy az ATP egyensúly hiánya a neutrális sejt halálhoz vezet.

A tudósok egyre inkább elfogadják azt az elméletet, amely szerint az öregedés a mitokondria sejtekben kezdődik, amelyek az ATP (életenergia) termeléséért felelősek. Nem csoda hát, hogy a Cordiszept 1993-ban, amikor a Kínai Nemzeti Játékok során 9 világcsúcsot döntöttek meg, hirtelen világhírűvé vált. Többek között az a rendkívüli képessége, hogy 30%-al növelje az ATP és 40%-al az oxigén felhasználást. Számos tanulmány kimutatta, hogy a Cordyceps származék, a leghatásosabb és legdrágább növény a világon, 1 kg 40000$-ba kerül.

Serkentik és növeli a sejt választ és az imunitást. Csökkenti az öregedést kivételes antivirális, antibakteriális, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Erősíti a libidót és fokozza a fizikai erőt és kitartást. Bár azon kutatók, akik tanulmányozták az orvosi gombákat világszerte, számukra még mindig a rákmegelőző hatása a központi kérdés.

Különösen hálásak vagyunk az InnovaMed-nek, aki lehetővé tette, hogy a hawaii AlohaMedicinals, a termék legnagyobb gyártója piacra dobhassa a Cordyceptet. Az AlohaMedicinal állítja elő a mesterséges körülmények között termesztett Cordyceptet, amely ötször erősebb, mint a természetben felelhető gomba.

Az elemzéseket az USA vezető laboratóriuma, az Integral Biomolecule Inc. végezte

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.