Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon! A WEBÁRUHÁZBAN REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS VÁSÁROLHAT!
Az Ön kosara üres!
Üdvözöljük a(z) Immunerősítés - Immunrendszer erősítés

Üdvözöljük az Alohamed oldalán.

GanoUltra™ A leghatásosabb Ganoderma a világon! | Ingyenes kiszállítással! | szuperélelmiszer | Immunterápia |

GanoUltra™ A leghatásosabb Ganoderma a világon! |  Ingyenes kiszállítással! | szuperélelmiszer | Immunterápia |
GanoUltra™ A leghatásosabb Ganoderma a világon! |  Ingyenes kiszállítással! | szuperélelmiszer | Immunterápia |
Cikkszám: Immun Assist
Jutalompont: 0
Készlet információ: 73
13,900 HUF Nettó ár: 10,945 HUF

GanoUltra™ – A leghatásosabb Ganoderma termék a világon!

Ganoderma lucidum – Reishi-ként a legismertebb és orvosilag legtanulmányozottabb gomba

(75% Ganoderma lucidum reishi, és 25% Ganoderma applanaum Reishi)

A terméket a tradicionális kínai gyógyászatban is már alkalmazták legalább 5000 éve. Kínában Ling Zhi néven ismert, a kínaiak csak úgy nevezik, hogy a „ Halhatatlanság gombája”. Minden TCM orvos tudja, hogy a Reishi a ma -a piacon-rendelkezésre álló legerősebb adaptogen. Az Adaptogenek olyan füvek és egyéb anyagok, amelyek növelik a test ellenállását az egészségügyi problémák gyorsabb leküzdésében.


A 21. sz-i amerikai biotechnológia vívmányainak köszönhetően, ma már lehetséges a Reishi laboratóriumi tenyésztése, ami sokkal erősebb, mint bármely a vadonban/természetben, még a farönkökön növekedő Duanefa Reoshi-ként ismert fajnál is.


Valójában, az Aloha Medicinals által előállított  GANOULTRA® a 4 legjobb, eddig ember által ismert Reishi család kombinációja. Ez az ami arra ösztökél minket, hogy az eddig felfedezett legjobb Reishi fajták legnagyobb hatékonyságára összpontosítsunk. Amióta egész éves hőmérséklet ellenőrzés mellett és kizárólag tiszta 100%-ban USDA törzskönyvezett szerves talajban laboratóriumi körülmények között termesztik, a végtermék teljesen szilárd, ellentétben a vadonban termett Duanefa reishi-vel. Különbözik még abban, hogy a mesterséges körülmények között termesztett nem tartalmaz erős fémeket, féregirtót, gyomirtót, rovar ürüléket, vagy egyéb más szennyeződéseket, amelyek sok Reishi termékben megtalálhatóak.
Manapság semmilyen ehhez hasonló termék nem található a piacon világszerte. Ha  a legjobb Reishit szeretnéd a pénzedésrt kapni, akkor ezt a terméket vedd meg. A termék hatásában olyan biztosak vagyunk, hogy elégedettségi garanciát vállalunk- amennyiben nem elégedett, részünkről nincs kérdés, csak a termék árának 100%-ban történő garantált visszafizetése.


A kínai import áruk megvásárlásával egészségének kockáztatása helyett, miért nem veszi meg az Aloha Medicinals által kifejlesztett- napjaink- legnagyobb tudományos áttörését, egészsége megóvása érdekében? Ez a ma megvásárolható legjobb Reishi.
Minden kiszerelés 90 db 500 mg hatóanyagú kapszulát tartalmaz, amely 25% fehér, 25% fekete, 25% lila, 25% és vörös Reishiből tevődik össze.


 

Immunrendszer erősítés, gyógygomba, cordyceps, ganoderma,reishi, rák kezelés, aids kezelés

GAnoderma az Alohamedtől

Hipnoterápia fóbiák,rossz szokások ellen

Jellemzők
Ismertető GanoUltra™ – A leghatásosabb Ganoderma termék a világon! Ganoderma lucidum – Reishi-ként a legismertebb és orvosilag legtanulmányozottabb gomba (75% Ganoderma lucidum reishi, és 25% Ganoderma applanaum Reishi) A terméket a tradicionális kínai gyógyászatban is már alkalmazták legalább 5000 éve. Kínában Ling Zhi néven ismert, a kínaiak csak úgy nevezik, hogy a „ Halhatatlanság gombája”. Minden TCM orvos tudja, hogy a Reishi a ma -a piacon-rendelkezésre álló legerősebb adaptogen. Az Adaptogenek olyan füvek és egyéb anyagok, amelyek növelik a test ellenállását az egészségügyi problémák gyorsabb leküzdésében.