Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon! A WEBÁRUHÁZBAN REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS VÁSÁROLHAT!
Az Ön kosara üres!

Üzletszabályzat

Webáruházunk a megrendelt termékeket a Magyar Posta és a DPD Kft. belföldi csomagszállítás szolgáltatásával szállítja Magyarország területére.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelés visszaigazolása automatikusan megtörténik a megrendelés beérkezésekor.

 

Szállítási díjak:

 

Minden kiszállítás ingyenes!

Postára adás a megrendelést követő munkanapon 12.00 óráig történik.

A csomag házhoz érkezéséhez természetesen még hozzáadódik a postai kiszállítás ideje, mely általában 1-2 munkanap a távolságtól és a Magyar Posta szolgáltatási sebességétől függően.

Értelemszerűen, ha a rendelés hétvégén (szombat, vasárnap) érkezik be, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot. Az is késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további pontosításra van szükség ( hibás adatok, stb. ).

 

DPD futárszolgálattal történő kézbesítés esetén a kiszállítás feltételei a következők:
Az adott napon feladott megrendeléseket másnap átadjuk a  futárszolgálatnak, ebből adódóan
várhatóan harmadnap kerülnek kézbesítésre.

 

A megrendelt termék kifizetésének módja, a csomag átvétele

A megrendeléseket egyrészt a Magyar Posta  belföldi postacsomag  és a hozzá kapcsolódó utánvét szolgáltatás igénybevételével küldjük ki. Ez azt jelenti, hogy előre nem kell semmit fizetni, csak utólag a postás által kiszállított, vagy a postahivatalban átvett csomag kézhezvételekor kézpénzben a Magyar Posta képviselőjének.

A csomagot a posta saját feltételei szerint szállítja ki a megadott címre, melynek díja a vásárlás során hozzáadódik a rendelt termékek árához. Így az átvételkor fizetendő összeg már tartalmazza a szállítási költséget és a termékek árát is. Amennyiben a kézbesítő a megadott címen a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy. A küldemény ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül (általban 1 hét), a megadott hivatali idő alatt vehető át.


A DPD Kft. munkaidőben szállítja csomagját az Ön által megadott címre. A futár érkezése munkanapokon 8 és 18 óra között várható. Amennyiben a címen nem talál senkit, akkor a szállító még kétszer megkísérli a csomag kézbesítését. Sikertelen kézbesítés esetén a futár, a megadott telefonszámon megkeresi a megrendelőt egyeztetés céljából. Megjegyzéseket ráírunk a csomagra, de mivel megbízott futárcéggel dolgozunk, így a kérések betartása nem biztosítható minden esetben maradéktalanul. A rendelésnél kérjük olyan címet adjon meg ( pl: munkahely vagy szomszéd), ahol munkaidőben Ön vagy az átvétellel megbízott személy elérhető.  
A kézbesítés csak az utánvét kifizetése (a fizetendő összeget a szállítónak kell átadni)  és az átvételi igazolás aláírása után történik meg.

A futár jelenlétében a csomag átvételekor győződjön meg a küldemény sértetlenségéről!

 

A termékek adatlapján megjelenített képek megfelelnek a valóságnak.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében.

Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

 

A rendelés menete

Leírás A webáruház általános használata linken található.

A megvásárolható termékek köre

Elsősorban immun rendszer erősítő táplálékkiegészítőket forgalmazunk.

 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben

előírt ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. A kiszállítás minden esetben INGYENES!

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárláshoz nem szükséges regisztráció! Viszont a gyorsabb ügyintézés és rendelés miatt érdemes a regisztrációt választani.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

A törvény teljes terjedelmében a következő helyen található:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni és nem a levél feladásáét!

Természetesen kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli!

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett termékek értékét haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Ebben az esetben a vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (például postaköltség). Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén tudjuk a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni (nem a postacsomag, hanem maga a termékek egyéni csomagolása értendő ezen).

A csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

Amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem vesz át és a posta visszahozza a csomagot felszámolva annak költségét, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalással vagy csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!

 

Adatkezelés

Az webáruház használata során a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat cégünk bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén, ill. önállóan is megtehető a hírlevél-boxon lévő gombbal.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@organicbar.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének

rögzítésével elfogadja a cégünk általános szerződési feltételeit,

továbbá adatkezelési elveit.