Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon! A WEBÁRUHÁZBAN REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS VÁSÁROLHAT!
Az Ön kosara üres!
Üdvözöljük a(z) Immunerősítés - Immunrendszer erősítés

Üdvözöljük az Alohamed oldalán.

Cordyceps | szuperélelmiszer | antioxidáns | immunerősítés |

Cordyceps |  szuperélelmiszer | antioxidáns | immunerősítés |
Cikkszám: Immun Assist
Jutalompont: 0
Készlet információ: 79
13,900 HUF Nettó ár: 10,945 HUF

A szuper-hatásos/erős teljes spektrumú Cordyceps kapszulák 90db-os kiszerelésben 525 mg/kapszula hatóanyagot tartalmaznak. Szavatolt, hogy a leghatásosabb Cordyceps, amely ma a piacon elérhető! A termék amerikai, amelyet a páratlan/egyedülálló szabadalmazott erjesztési eljárással állítottak elő. Amerikai fejlesztés – nem kínai importáru!

Vegetáriánus – 100% USDA törzskönyvezett szerves anyag!

A termék iránti érdeklődés annyira egyedülálló, hogy a termék nemcsak az USA-ban, de nemzetközileg is szabadalmazott. Ez a hibrid Cordycept tartalmazza– az eddig piacon ismert Cordyceptek közül-a legmagasabb arányban a HEAA összetevőt.

Ismeretterjesztő videóhoz kattintson ide.

Az Aloha Medicinals nemrég fejezte be az első, - nyugati tudományos kutató expedíciót Tibetben- ahol a Cordycep-et a természetes/eredeti élőhelyükön tanulmányozták. A helyi törzsekkel együttműködve a természetből, több száz mintát gyűjtöttek össze. Ezekből a természetből összegyűjtött mintákból fedeztek fel egy új "családot", amelyet jelenleg -a fejletlen afrikai törzsek nem mérgező anti vírus gyógyszerezés használatának- kifejlesztése alatt áll. Elkészült a "Részletek a Cordyceptről" c. első dokumentumfilm, amely a Tibetben élő Cordycept fajtákat mutatja be.100% USA és EU minősített összetevőket tartalmaz. A termék minden összetevője Amerikában termesztett szerves anyag. Kizárólag növényi anyagokat tartalmaz. 100% tisztaságú, semmilyen adalék és töltő anyagot nem tartalmaz. Tanúsítványozott kóser anyagokból készült. Szedése kockázatmentes- a termék pozitív hatása garantált.

 

Több info a Cordysepsről

Cordyseps a Wikipédián